TOKAT / ERBAA - Hacı Fatma Uslu İlkokulu

Hacı Fatma Uslu İlkokulu

Kelkit MAH. Kantar Sok. No2 ERBAA/TOKAT
Eğitimve Öğretimde genel kabul görmüş bireyler yetiştirmek.
Misyon
Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk milletinin milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren; milletini ve tüm insanlığı seven; ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı; çok çalışmaya hazır; ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi; ufku geniş; işbirliğine önem veren, yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır ´Biz´ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir."
Başarılar
Okullar Hayat Olsun projelri Kapsamında "Unutmadık Oynuyoruz" isimli projemiz Türkiye geneli 5700 projeden ilk 100´e girmiştir.
Ulaşım
Okulumuza ulaşım rahatlıkla sağlanabilir. Özel arabası olanlar şehir içinden 3-5 dakika içerisinde gelebilir. Bunun haricinde 30 dakikada bir şehir içi dolmuşları okulun önünden geçmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmakta olup; çevre köy,belde veya civarlarından gelen öğrencilerimizin öğrenci servisleri ile ulaşımı sağlanmaktadır. Servisi bulunan köyler: İverönü, Benli, Çatılı, Aydınsofu, Sokutaş, Canbolat, Ağcakeçi, Tosunlar
KELKİT MAHALLESİ KANTAR SOKAK NO:2 ERBAA/TOKAT
İLÇE MERKEZİNDE İL MERKEZİNE 87 KM UZAKLIKTA